Selecteer een pagina

BlogQueen heeft in het najaar van 2022 een uitvoerige update gekregen. Wat je kunt verwachten? Inspiratie over (zakelijk) bloggen en tips om geld te verdienen met je blog. Met het advies van ervaren blogger en freelance journaliste Patricia de Ryck, die jaren geleden haar blogkennis al deelde als BlogQueen.

BlogQueen update 2022

Wat de BlogQueen update van najaar 2022 behelst? Allereerst is het uiterlijk van de site volledig onder handen genomen. Daarnaast wordt alles achter de schermen ook weer geactualiseerd, zodat er een site staat, zoals je die anno 2022 verwacht van een professional die dagelijks in de weer is met verschillende blogs. Daarnaast betekent het ook dat alle oude blogs onder de loep worden genomen en waar mogelijk zelfs worden geactualiseerd.

Kennis in oude blogs

Er zit namelijk in die oude blogs op BlogQueen al een hoop kennis. Zonde om dat zomaar weg te gooien of verloren te laten gaan in een archief. Nee, dat vraagt om een uitgebreide update. Alleen is dat natuurlijk niet zomaar te realiseren. Er staan op dit moment namelijk ruim tweehonderd berichten online. Dat zijn er meer dan ik zelf had verwachten, dus het updaten kan eventjes duren.

Geld verdienen met bloggen en inspiratie

Wat je verder kunt verwachten? Meer blogs over geld verdienen met bloggen. In mijn geval zijn mijn blogs tenslotte onderdeel van mijn bedrijf; iets dat niet zou kunnen als ik geen geld zou verdienen met mijn blogs als TwijfelMoeder en VlaamsKijken. Daarnaast blog ik natuurlijk al meer dan vijftien jaar, zowel in opdracht (journalistiek als zakelijk) als voor mijn eigen initiatieven. In die jaren heb ik een hoop kennis opgedaan. En ja, ik ben ook regelmatig ‘op mijn bek’ gegaan. Alle lessen en inspiratie ga ik op BlogQueen verder met je delen. Kortom: de moeite om hier lekker rond te neuzen als je meer over (zakelijk) bloggen en (daarmee) geld verdienen wil leren.

Nieuwe rubrieken

Daarnaast zit ik boordevol inspiratie. Misschien komen er in de toekomst dus ook weer nieuwe rubrieken. Maar dat ik echt iets voor op de langere termijn. Eerst maar eens zorgen voor een goede uitvoering van de BlogQueen update 2022, waarmee we we volledig geactualiseerd en geoptimaliseerd 2023 in gaan. Bloggen is namelijk nog lang niet passé en is zeker ook in 2023 nog de moeite.