BlogLovin als vergaarbak van inspiratie

You may also like...

10 Responses

 1. Laura zegt:

  De laatste link naar BlogTrommel lonkt naar een andere pagina…

 2. Eva zegt:

  Handig dit! Ik ga het later allemaal even uitgebreid lezen. Want ik doe zelf ook een hoop met bloglovin. Maar alle ins en outs ken ik nog niet! Liefs, Eva

 3. Mascha zegt:

  Het artikel onder de laatste link las ik al eerder ( vorige week geloof ik) en het heeft me een beetje aan het denken gezet. Wel of geen bloglovin voor mijn nieuwe blog? Tsja…

 4. Ik gebruik bloglovin inderdaad ook en vind het ideaal. Al is het alleen maar om blogs inderdaad terug te kunnen lezen en dan ook nog te weten wat je al gelezen had.

 5. Nicky zegt:

  Sinds ik het artikel van Blogtrommel gelezen heb, heb ik mijn instellingen enigszins aangepast. Ik vind Bloglovin’ vooral handig opdat ik alle blogs die ik wil volgen, effectief kan volgen. En ik selecteer in Bloglovin’ al welke artikelen ik wil lezen, en welke niet. Ook ga ik altijd naar de blog in kwestie (dus zonder frame van Bloglovin’).

 6. Saar zegt:

  Ik werk al heel lang met Bloglovin en vindt het ook heerlijk om daarmee aan de slag te gaan. Steeds meer wordt er ook naar het Bloglovin-cijfertje gekeken merk ik (ook al kunnen mensen nog steeds via andere kanalen volgen ook!)

  De meeste dingen over Bloglovin wist ik al… Maar leuk om alles nog eens in een artikel te zien verschijnen.

 7. Jenn zegt:

  Dat frame heb ik meteen uitgezet toen ik met bloglovin’ begon, al jaren geleden, want ik vond het irritant lezen en ik ga graag naar de blog toe. Bij mij komt ook wel veel verkeer via bloglovin’, ik heb het idee dat de meeste mensen wel doorklikken of ook niet via het frame lezen.

 8. Bloglovin is echt handig. Heb niet altijd tijd om te lezen en zo mis ik niets. Sindskort heb ik de frame idd ook uitgezet, vind het zelf prettiger lezen en fijn dat het de bloggers ook helpt.

 1. 17 maart 2015

  […] je kunt ook gebruik maken van filmpjes die je op YouTube al kunt vinden, zoals ik bij het Bloglovin’-bericht […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *