Selecteer een pagina

BlogLovin is als een vergaarbak van inspiratie. Via deze applicatie kun je andere bloggers volgen en zo eenvoudig inspirerende artikelen bewaren. Nee, natuurlijk niet om letterlijk te kopiëren. Maar zo’n bericht kan je wel aan het denken zetten.

Hoe werkt BlogLovin?

Veel bloggers werken al met BlogLovin. Maar voor wie het nog niet kent. Via de site en app kun je eenvoudig blogs spotten in verschillende categorieën: Beauty, DIY & Crafts, Fashion, Food & Drinks, Home Decor, Art, Design, Entertainment, Family, Film, Music & Books, Fitness, Lifestyle, Men’s Fashion, Other, Photography, Street Style, Travel, Wedding en YouTube. Daarbij geef je je land aan, zodat je Nederlandse post ontdekt.

Lees je een leuke blog die je wil bewaren, dan klik je op het hartje. Wil je geen bericht van een bepaalde blogger missen (dat geldt voor jou natuurlijk voor BlogQueen, knipoog) dan klik je op follow. BlogLovin houdt voor jou dan bij welke blogs je wel of niet gelezen hebt. Via similar blogs, kun je daarnaast nog meer bloggers in diezelfde categorieën ontdekken. Ideaal dus om je concurrentie ook in het oog te houden.

Handige info over BlogLovin:

Nu snap ik dat mijn uitleg wel heel kort door de bocht is. Maar voor veel bloggers is BlogLovin al een veelgebruikte applicatie. Voor de BlogLovin-starters heb ik daarom naar een aantal handige artikelen gezocht.

Laura van Blogaholic schrijft de handigste artikelen voor (beginnende) bloggers. Natuurlijk heeft zij ook over BlogLovin geschreven. Haar ‘BlogLovin’: wat is het & wat levert het je op?’ is wat mij betreft een must read.

En ‘Leven zonder BlogLovin’’ van Lisanne blijft ook het lezen waard.

Video-uitleg BlogLovin:

En wat oudere, maar wel handige filmpjes van Karin Joan.

Donkere kantje van BlogLovin’

BlogTrommel heeft vrij recent een interessant artikel geschreven voor de bloggers die net als ik gebruik maken van BlogLovin. Wat mij betreft is ‘Het gevaar dat BlogLovin’ heet’ echt het lezen waard.

bloggen_tips_365dagen_bloglovin