Selecteer een pagina

BlogQueen spot vandaag weer een blogger die een boek heeft geschreven. Vandaag verschijnt ‘Caravanity’ van Femke Creemers. “De caravan is mijn guilty pleasure. Absoluut not done, maar stiekem zo ontzettend leuk”, zegt ze zelf over haar hobby. Haar site is ook de moeite waard om eens een kijkje te nemen. Een mooi voorbeeld van een echt niche blog.

caravanity_femkecreemersFemke Creemers richtte Caravanity.nl op, uit onvrede over de gebrekkige informatie over het restylen van caravans. Dat ze inspeelde op een duidelijke behoefte, blijkt uit het feit dat het blog inmiddels meer dan 10.000 betrokken bezoekers per maand heeft.

Over het boek
Caravans zijn bezig aan een ware revival. Steeds meer mensen kopen een caravan om die vervolgens helemaal naar eigen smaak te restylen. Met het meest hippe en spectaculaire resultaat; niets om je voor te schamen! Glamping – glamourous kamperen – is een van de laatste vakantietrends, en de caravans die in Caravanity zijn verzameld, passen helemaal in deze hype. Daarnaast staat het boek boordevol met stylingtips, how-to’s en andere leuke ideeën om je caravan helemaal eigen te maken.

Klik hier om het boek bij Bol.com te bestellen.