Blog wijzigingen altijd benoemen

You may also like...

6 Responses

  1. mascha zegt:

    Ik heb een nieuwe blog aangemaakt o.m mee te doen aan deze challenge. Ik wilde het al bijna twee maanden, maar gisteren toch de knoop doorgehakt. Vandaag ga ik dus even aan de lay-out werken. Wat een toeval dat er vandaag een tip over komt. Haha

  2. Ik probeer inderdaad wijzigingen wel door te voeren en ook te melden. Momenteel ben ik voor mijn eigen blog bezig met een beetje structuur opzetten en ik denk dat ik dar vandaag of morgen aandacht aan geef. Even kijken of ik voor vandaag wat passends vind om er aandacht aan te besteden.

  3. Nicole Aben zegt:

    Per 1 april stop ik met het bloggen. 1 Omdat het met teveel tijd kost. 2 Omdat ik erachter ben gekomen dat mijn passie bij het fotograferen ligt! Het voelt goed. Maar ik blijf natuurlijk wel al je tips volgen…

  4. Linda zegt:

    Dat is iets wat ik wel eens laat liggen. Sinds gisteravond een nieuwe lay-out, was iets mis gegaan achter de schermen waardoor ik hem maar gelijk online heb gegooid. Misschien toch maar even extra aandacht aan besteden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *