Blog tip 26: Gastblog met meerwaarde voor je website

You may also like...

10 Responses

 1. Jel Bouman zegt:

  Maar hoe gaat dat technisch in zijn werk? Via email, kopiëren en in blog plakken?

 2. sonja zegt:

  Leuke gastblogs zijn altijd een toffe aanvulling voor een blog. Ik ben nog zoekende naar iemand die in het engels wel een gadstblog wil schrijven over een lekker recept, een creatieve hobby of “a day in the life”

 3. Jel Bouman zegt:

  ik ga wel vragen aan Nederlanders in het buitenland hoe zij de zondag invullen! De SaaieZondag wordt daarmee nog levendiger! Ik heb vandaag ‘gasten’ in de keuken. http://whatamyday.com/2015/01/26/een-kijkje-in-onze-keuken-laat-je-verrassen/

 4. Een gastblog is iets waar ik nog niet echt over nagedacht heb. Maar dat is voor mij ook nog niet echt aan de orde. Ik heb wel plannen voor een aparte rubriek, maar moet nog even goed uitdenken hoe ik dat op moet zetten…

 1. 26 maart 2015

  […] denk je hierbij misschien meteen aan een gastblog, maar echt samen een blogpost maken gaat verder. Ieder geeft zijn of haar visie over een bepaald […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *