Selecteer een pagina

Wie zit er vanavond niet voor de buis om naar Boer Zoekt Vrouw te kijken? Komen ze vanavond ook bij jou ‘logeren’… De afgelopen weken hebben maar liefst vier miljoen kijkers het wel en wee van boer Tom, Geert, Theo, Jan en boerin Bertie gevolgd. Het programma van Yvon Jaspers is al tien jaar op de buis en nog steeds een hype. Perfect onderwerp om over te bloggen dus.

Nu denk je waarschijnlijk: ‘Waarom zou ik dat doen?’ Nou, heb je al eens op social media gekeken vlak voor, tijdens en na een populair tv-programma als Boer Zoekt Vrouw. Echt daar wordt zoveel over geschreven, maar ook op gezocht. Er zijn mensen die de hashtag op twitter gewoon volgen tijdens de aflevering. Door hier over te bloggen lift je als het ware mee op de populariteit van het programma.

En zelfs als je geen liefhebber bent, dan valt er over dit programma van alles te schrijven. Je kunt je afvragen waarom vier miljoen mensen naar dit programma kijken. Maar als je verder kijkt, kun je het ook over de liefde hebben. Waarom doen die vrouwen toch mee aan zo’n datingshow op tv. Waarom zijn deze boeren nog vrijgezel. Of verder van het programma af. Misschien is jouw droomman wel een boer (of leef je al op het platteland).

Vanuit je professie kun je hier natuurlijk ook naar kijken. Het hangt natuurlijk helemaal af van je beroep. Misschien heb je wel adviezen voor de deelnemers, of zie je in Yvon Jaspers een vrouw die veel gemeen heeft met je klanten. Ja, het lijkt misschien een beetje ver gezocht, maar als je op de actualiteit en populariteit van zo’n hype mee wil liften – en dus extra bezoekers wil scoren via social media en zoekmachines – dan is dit het ideale onderwerp voor vanavond.

bloggen_tip_365dagen_boer_zoekt_vrouw_bzv