Blog tip 20: Verplaats je in je lezer

You may also like...

2 Responses

  1. Ik probeer er nu ik een eigen domein heb inderdaad meer op te letten dat ik een goede titel gebruik. Ik merk dat door de tips die ik hier lees en op enkele andere blogs, dat ik daar veel mee kan en ook mijn blog steeds meer vorm ga geven. Dus ga vooral door met tips geven!

  2. Je verdiepen in je doelgroep is echt een belangrijke ‘key activity’ om de juiste boodschap over te brengen. Veel mensen blijven vaak hangen in een eigen schrijfstijl, die daarbij niet aansluit. Ik vind dat je goede punten aanhaalt, die een gemiddelde schrijver wel eens wakker kan schudden. Ondanks dat je het al enige tijd geleden hebt geplaatst, vind ik het voor de dag van vandaag nog steeds relevant 🙂

    Liefs,
    Jolein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *