Blog tip 1. Gelukkig Nieuwjaar!

You may also like...

13 Responses

 1. Dank je – ik heb de blog geschreven die je kunt lezen als je de link in ‘site’ volgt.

 2. Linda zegt:

  Leuke eerste tip. Heb vannacht inderdaad een blogje met een foto gedeeld. Had er achteraf ook wel een persoonlijke wensen bij kunnen schrijven, maar niet aan toegekomen en wou dat niet doen bij familie.

  • blogqueen zegt:

   Dank @Linda. Dit is ook echt zo’n typisch bericht dat je voortaan gewoon wat eerder klaarzet, zodat je er tijdens de jaarwisseling geen omkijken naar hebt.

   • Linda zegt:

    Dat is ook precies de reden waarom ik het kort heb gehouden in de vorm van een extra blogje op eerste kerstdag en oud en nieuw 😉 Zijn genoeg andere inhoudelijke blogjes.

 3. Sharon zegt:

  Waarom zou je alleen een blogpost schrijven met “gelukkig nieuwjaar” en een foto? Het artikel zal één dag relevant zijn en de enige reactie die je krijgt is: gelukkig nieuwjaar!

  Ik zou dan eerder een bericht op de Facebook pagina van jouw blog/website zetten 🙂

  • blogqueen zegt:

   @Sharon het is inderdaad aan te raden om meer te plaatsen, maar net zoals @Linda ook zegt: je wil ook geen lang bericht schrijven als je met familie bent. Voor volgend jaar weet je nu: dat je meer met de jaarwisseling kan doen. Daarnaast is natuurlijk ook niet ieder bericht altijd even relevant en gaat het ook om het kleine gebaar dat je even ergens bij stil staat. En zo gaat ie ook in al je social media mee mocht je automatisch vanaf je blog doorplaatsen. Over belang van relevante content en langere berichten ga ik het zeker nog hebben.

 4. Mirjam zegt:

  Ik heb gisteren een filmpje geplaatst om persoonlijk te bedanken voor het afgelopen jaar. Straks op de valreep nog even een berichtje plaatsen voor het nieuwe jaar.

 5. Wat een leuk idee om iedere dag te bloggen. ik ben alleen niet zo handig en heb wel een blog, maar hoe laat ik de wereld weten dat ik die heb? ik heb er nog nooit een reactie op gehad..

  • blogqueen zegt:

   Dank voor je reactie Marjolein. Als je het bericht deelt op je social media dan zijn je volgers daar in ieder geval op de hoogte. Verder pakt Google de blogs ook op, dus als iemand zoekt op het onderwerp waar jij over schrijft dan kan ie zomaar eens bij jou uitkomen. Mocht je gericht advies willen, dan weet je me te vinden. We hebben elkaar tenslotte ontmoet bij de Vrouwentafel Plasmolen.

 6. Tab zegt:

  Ik heb op oudjaarsdag mijn banner veranderd. Daarnaast na het lezen ook nog een wens geschreven. Ik had deze wens eerst alleen op mijn social channels staan…
  http://www.lushlife.nl/happy-new-year

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *