Selecteer een pagina

Bijgeloof op vrijdag de dertiende… ja daar kun je vandaag zeker het één en ander over schrijven. Misschien heb je wel een mooie anekdote of duik je juist in je kennis. Ik geef je een aantal voorbeelden van hoe andere bloggers dat deden.

Vrijdag de dertiende…

Vandaag is het vrijdag de dertiende; een ongeluksdag volgens velen. Wat bijgeloof betreft, verbind ik dat zelf niet met vrijdag de dertiende. Als ik een persoonlijk bericht zou schrijven, zou dat dan ook over mijn geweldige verjaardag op vrijdag de dertiende gaan. Wat was ik toen gelukkig; alle voor mij belangrijke personen waren er. Het was geweldig. Okay, op die tand door mijn lip na dan… Die zorgde even voor paniek. Nee, verder heb ik er echt niets mee. Heb jij dat wel en blog je persoonlijk dan smullen je lezers natuurlijk van ‘paniek bij het zien van een zwarte kat’ en dat soort bijgeloof.

Zo wordt er over vrijdag de dertiende geschreven:

Bijgeloof… wat kan ik daar over bloggen?

Op zo’n dag als vandaag draait het natuurlijk allemaal om bijgeloof. Nu hoef je dat niet direct te linken aan vrijdag de dertiende. Ook op andere dagen kun je hier natuurlijk over bloggen. Ongeacht of je persoonlijk of zakelijk blogt voor iedere doelgroep zijn wel berichten te vinden.

Zo pakken andere bloggers dit aan:

bloggen_tip_365dagen_bijgeloof_vrijdagdedertiende