1 april grappen – wees gewaarschuwd

You may also like...

4 Responses

 1. Sopdet zegt:

  Ik heb reeds drie visjes op mijn rug hangen, gelukkig geen grappen zoals de meisjes in het filmpje…

 2. Vivian zegt:

  Ik heb er wel over nagedacht om vandaag een 1 april-artikel te schrijven met een grap erin, maar toch niet gedaan. Ik heb het gevoel dat mijn geloofwaardigheid als blogger daardoor afneemt, heel gek. Vind het wel erg gaaf als bloggers het doen op een manier die bij hun blog past!

 3. Astrid zegt:

  Ik wilde misschien ook iets ermee doen, maar toch maar niet gedaan. Beetje van Vivian ook zegt, mijn geloofwaardigheid wil ik wel houden.

  Vind de vlog van Miss Lola heel schattig trouwens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *