Selecteer een pagina

Vloggende mannen die voor vermaak zorgen, die heb ik vandaag voor jou in de blog5 samengebracht. Dit heeft ook alles te maken met de blog5 van vorige week, want drie van de vijf heren komen uit Zeeuws-Vlaanderen. Kortom vermaak jezelf met de filmpjes van deze hilarische figuren.

vlogger_tip_leandrovalentino_leandroobrieLeandro Valentino – Leandro Obrie is vorig jaar mei met zijn blog en YouTube-kanaal gestart. Vanaf dat moment groeit het bezoekersaantal van zijn digitale speeltuin als een malle. Op twitter zie ik zelfs allemaal liefdesverklaringen voorbij komen van de zogenaamde Valentina’s, want zo heten de pubermeisjes die fan zijn van deze hilarische gast.

Met name het jonge publiek zal genieten van de filmpjes van Leandro. Maar ook ik vind dit heerlijk op een luie zondagmiddag. Leandro zet zijn karakter zo ontzettend goed neer dat je wel moet lachen. Daarnaast ziet het er kwalitatief ook top uit. Niet zo gek, want hij heeft samen met Yvar en Kevin (die je later in deze lijst tegenkomt) een creatief bedrijf. Met Holy Shot Studio maakte hij al campagnes voor gerenommeerde bedrijven als L’Oreal Professionnel, Amsterdam International Fashion Week en Philips. Oordeel zelf met een filmpje als ‘Nutella verliet me’ of deze Teach me Valentino. En wat dacht je van deze:

vlogger_tip_kickxmusic_kevindooms

KickX Games – Als je Leandro zegt, dan denk ik automatisch ook aan de twee volgende vloggende mannen: Yvar de Groot en Kevin Dooms. Ja hoe ik die twee een plekje in de lijst moet geven, weet ik eigenlijk ook niet. Ze doen namelijk ontzettend grappige challenges samen met Leandro.

Maar ze hebben samen ook nog twee kanalen die de uiteenlopende filmpjes bevatten. Aan de ene kant heb je de filmpjes rond games en diverse challenges op KickX Games. Op dit kanaal kom je ook Thomas, Peter en af en toe Leandro tegen. Met hun bijzondere game-filmpjes hebben ze al meer dan 10.000 YouTube-volgers.

KickX Music  – Aan de andere kant hebben Kevin en Yvar ook KickX Music. Daar plaatsen ze covers van allerlei nummers. Zoals ‘Accidentally in Love’ van de scouting Crows.

Maar er is ook ruimte voor de ‘traditionelere’ vlogs, want ja dit lijstje gaat natuurlijk wel over vloggende mannen.

vlogger_tip_yvarmusic_yvardegrootYvar heeft daarnaast ook zijn eigen kanaal, waarop hij de kijkers ook echt een kijkje in zijn even geeft. We gaan met ‘m mee naar de Huishoudbeurs, maar duiken ook met ‘m in het zwembad in Centerparcs. Okay, genoeg aandacht voor de vloggende mannen uit Zeeuws-Vlaanderen. Want in een blog5 komen natuurlijk vijf blogs voorbij.

vlogger_tip_enzoknol_knolpowerEnzo Knol – als je een lijstje van vloggende mannen maakt, dan mag Enzo Knol echt niet ontbreken. Het 21-jarige internetfenomeen uit Assen heeft zelfs een ware filmrol te pakken, zo is vorige maand bekendgemaakt. Hij gaat de stem inspreken van de muis Redline in de animatiefilm De Notenkraak. Maar hij is ook erg goed in voor opschudding zorgen, van een verkeersinfarct in Utrecht tot gewonde scholieren. Met ruim zeshonderdduizend YouTube-abonnees kun je wel van KnolPower spreken.

Hier een overzicht van zijn leukste vlog momenten, zodat je echt een beeld krijgt. Maar daar zie je wel aan dat volgen met name erg populair bij tieners zijn. (Of zie ik dat als dertiger verkeerd, want laat het dan vooral weten in de comments)

vlogger_tip_mertabi_MertUgurdikenMertabi – Zoals je merkt hou ik niet echt van de traditionele-ik-praat-tegen-m’n-camera-aan vloggende mannen. Nee, doe mij maar net iets anders. Dan mag Mertabi niet ontbreken. Mert maakt komische sketches. Op zijn kanaal heeft hij verschillende series, zoals Marokkaan Geeft Rijles, Gerrit en zijn vader en Mahmut praten. Dat hij goed is, zien niet alleen miljoenen kijkers, ook RTL ziet het helemaal zitten in Mertabi. Deze vlogger heeft eind 2014 dan ook een tweejarig contract bij de omroep getekend.